Няколко фена на Челси бяха изгонени от Анфийлд в резултат на

...
Няколко фена на Челси бяха изгонени от Анфийлд в резултат на
Коментари Харесай

Група фенове на Челси са били изгонени от мача с Ливърпул на Анфийлд

Няколко фена на Челси бяха изгонени от " Анфийлд " вследствие на обидни викания по време на равенството 0:0 сред двете страни в събота. Цели 16 привърженици в гостуващия край бяха изгонени от стадиона в събота, когато Челси и Ливърпул не се победиха във Висшата лига, заради обидни подвиквания за нещастието на " Хилзбъро ".

Публикация от Liverpool Echo показва, че скандиращите в началото са получили устно предизвестие от стюардите и е казано да не се повтаря, преди да бъдат изгонени, откакто не са спрели. Ливърпул трябваше да работи непрестанно, с цел да се опита да се бори с изблиците на обидни подвиквания и държание по отношение на бедствието през 1989 година, което докара до гибелта на 97 души.

Мърсисайдската полиция трябваше да се оправи с хомофобски викания, ориентирани към Челси от домашен последователи преди началото на мача отвън стадиона, с два обособени изолирани случая преди срещата, довели до арести.

Нито една от страните не можа да означи гол, с цел да завоюва и трите точки, защото мачът приключи 0:0, като тимовете на Юрген Клоп и Греъм Потър се бореха да избягат от средата на таблицата на Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР